Méretválasztás

Milyen méretet válasszunk? Hogyan mérjük le a gyermek lábát?

Sokaknak problémát okoz ez a kérdés, így megpróbálunk segíteni. Tudjuk, nagyon nehéz látatlanban cipőt vásárolni. Ha eljöttök üzleteink egyikébe, eladóink szívesen segítenek és pikk-pakk készen lesztek a cipőválasztással, de online lényegesen nehezebb, hiszen nem tudunk ott lenni, egyedileg segíteni. Ezért megpróbáltunk egy kis segítséget készíteni illusztrálva, mit, hogyan kellene csinálni. Szerintünk az alábbi módszerrel kapjuk a legpontosabb eredményt.

Ha a pontos hosszt megkaptátok, már nincs nehéz dolgotok. A termékek adatlapján, a termékképek alatt megtalálhatjátok a mérettáblázatokat. A legnagyobb eséllyel akkor választasz jó méretet, ha a cipő 5 mm-rel nagyobb, mint a gyermek lába. Vannak speciális esetek, például ha egy adott modell szűk vagy bő típus. Ha a tapasztalataink szerint ez a helyzet áll fenn, a termék leírásába ezt is feltüntetjük. Éppen ezért célszerű, ha figyelmesen végigolvassátok a leírást.

Ha nem találtad el a méretet, akkor sincs ok a pánikra! 14 napig cserélünk, vagy visszafizetjük a vételárat. Cseregaranciánkról itt olvashatsz: Cseregarancia

Van valakinek esetleg más, tuti bevált praktikája? Ha igen, osszátok meg velünk kommentben egy kicsit lejjebb, vagy küldjétek el nekünk a [email protected] email címre. Ha kapunk nagyon hasznosat rögtön közzétesszük!