Milyen márkájú gyerekcipőt válasszak?

Milyen gyerekcipő márkát válasszak?

Teljesen egyénfüggő, szimpátia kérdése 🙂

Az általunk forgalmazott márkákat azért vettük be a kínálatunkba, mert úgy gondoljuk, megfelelnek az elvárásoknak, a saját gyermekeinkre is ráadnánk ezeket a gyerekcipőket.

Mit kell tudnia egy jó gyerekcipőnek?

  • jól tartsa a gyermek lábát
  • megfelelő rugalmassága legyen
  • fontos, hogy az alapanyaga bőr legyen
  • kényelmes lépésbetét legyen benne
  • legyen annyira strapabíró, hogy a 2-3 hónapig, amíg ki nem növi a gyermek, egyben maradjon.

Bármelyik általunk kínált márkát is választod, biztos lehetsz benne, hogy ezeknek a kritériumoknak megfelel.

Vegyük sorra őket, melyik márkának mik az előnyei.

D.D. Step

Rengeteg modell, stílus szín… Mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Minden lábtípusra készítenek gyerekcipőt, így keskenyebb és szélesebb lábra is.

Erősebb lábú gyermeknek ajánlott a 018 és 029 cikkszámmal kezdődő DD Step gyerekcipőket választani.

Minden DD Step gyerekcipő bőrből készül gumi talpon, ez biztosítja a megfelelő szellőzést és tartósságot. A gumi rugalmas anyag, így a talpra sem lehet panasz.

A legtöbb DD Step termékből kivehető a talpbélés, így könnyedén tisztítható, elhasználódás esetén könnyedén cserélhető, vagy akár speciális igények esetén szupinációs talpbetétre cserélhető. 

Árban abszolút versenyképes a márka, legjobb ár / érték arányú cipők a piacon.

Richter

A Richter gyerekcipőt Magyarországon még nem ismerik teljesen. Richter = Siesta. Ha Siesta cipőt keresel, akkor tulajdonképpen Richtert keresel. Talán ez az egyik legrégebb óta kapható gyerekcipőmárka a magyar piacon, csak néhány évvel ezelőttig Siesta márkanéven kerültek forgalomba. Így már ismerős, ugye? Kiváló anyagok, kivehető talpbélés, tartós kialakítás jellemzik. A téli cipőik Sympatex közbenső béléssel vannak ellátva, így garantált, hogy a láb szárazon marad.

Superfit

A csúcs márka! Extra könnyű, nagyon hajlékony gyerekcipők. A legmodernebb technológiákkal készülnek Ausztriában. Ha a kezünkben tartunk egy ilyen kiscipőt, biztosan elgondolkozunk rajta, hogy mi magunk is felvennénk, ha lenne a mi méretünkben. Minden bizonnyal nagyon szerencsés az a csemete, aki Superfit gyerekcipőben járhat! Télen minden Superfit lábbeli Gore-Tex membránnal készül, amely biztosítja a vízállóságot, a melegséget, és azt, hogy a cipő pille könnyű maradhasson. A tartósságról csak azt tudom elmondani, hogy a 2013 téli szezonban összesen 0 reklamáció érkezett Superfit termékre.

Primigi

Szintén egy csúcs márka, ezúttal Olaszországból. Szintén csak a legjobbakat tudjuk elmondani róla, a Superfittel egy kategóriában található. Mivel olasz, a dizájn mindig a legújabb trendeket követi. A téli Primigi cipők szintén kizárólag Gore-Tex membránnal érkeznek. A minőség is ugyan az, mint az előbbi márkánál, 2013 telén 0 reklamáció…

Szamos kölyök

Magyarország legnagyobb gyerekcipőgyárának a termékei. A Szamos gyárban készülnek a német Josef Siebel cipők, így ha ők, hát biztos tudják hogyan kell cipőket készíteni. A Szamostól szupinált cipőket forgalmazunk, melyek segítenek korrigálni a befelé dőlő bokát. Az összes Szamos kölyök cipő elszámolható egészségpénztárra. Rendkívül tartós cipők, és nagy a törzsvásárlói tábora! Aki egyszer vett már, legközelebb is Szamos cipőért jön vissza.

Ponte20

A DD Step új márkája, amely szupinált vonalon hódít. Rendkívül könnyű konstrukció, a talpbélés belső pereme 5mm-el meg van emelve, így segít a megfelelő lábtartás kialakulásában. Új fejlesztés, 2014 tavaszán jelent meg először a piacon. Nagyon bízunk a sikeres fogadtatásban, hiszen a következő kollekciók úgy még több modellt, színt, variánst tartalmazhatnak majd.

GEOX

Eredeti lélegző cipő, lélegző ruházat. Ez egy vízálló és lélegző cipő, illetve ruha gyártásával foglalkozó olasz márka. A Geox lyukacsos gumitalpat készített, és a talpba egy speciális, mikroporózusos szerkezetű membránt illesztett, amely felszívja és eltávolítja az izzadságot, ugyanakkor nem engedi át a vízet. A membrán mikropórusai ugyanis kisebbek a vízcseppeknél, így azok nem tudnak áthatolni rajtuk, viszont nagyobbak a vízgőz molekuláknál. Ennek a szabadalomnak köszönhetően a nedvesség fokozatos távozása a cipő belsejében helyreállítja a láb egészségéhez szükséges ideális mikroklímát, a láb télen meleg és száraz nyáron pedig hűvös és száraz marad

Renbut

A Renbut a kedvenc vászoncipő márkánk lengyel barátainktól. Pamutvászon anyag, a bélés kivehető, antibakteriális bőrből. A talpán szellőző lyukacskák találhatók, így még jobban szellőznek ezek a kiscipők. Benti viseletre kiválóak, szintén olyan márka, amit ha egyszer megveszel, biztos, hogy nem fogsz csalódni, és venni fogsz kettőt. Hármat… Sokat… 😉