Szamos kölyök

Rendkívül jó minőségű, kiváló alapanyagokból a legmodernebb technológiával készült magyar gyerekcipők több, mint 20 év tapasztalattal. 
 
A Szamos kölyök minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik, az egészségpénztáraknál elszámolható, mivel orvostechnikai eszköznek minősül. Ez az összes supinált jelzéssel ellátott Szamos gyerekcipőre igaz.
 
A Szamos cipővel bizonyos, hogy gyermekének a egy kiváló minőségű és kényelmű gyermekcipőt választja, egyben hozzájárul gyermeke lábának egészséges fejlődéséhez!
 
Pár mondatban a supinált Szamos gyermekcipőkről:
 
Supinált cipők segítenek korrigálni a befelé dőlő bokát. Ezek a termékek olyan speciális belső formával és konstrukcióval kialakított lábbelik, amelyek megfelelő, akkreditált vizsgálólaboratórium által vizsgált és rendszeresen ellenőrzött anyagok felhasználásával készülnek, és így alkalmasak a fejlődő gyermeklábak saroktengely deformációjának korrekciós kezelésére. Mindemellett esztétikusak, és a hab talpnak köszönhetően rendkívül könnyűek, hajlékonyak, és strapabíróak!
 
 
 
 
 
Magyar termék, magyar gyártótól, magyar kereskedőtől! Minden egyes SZAMOS termék vásárlásával a magyarországi gyártást és kereskedelmet támogatja! 

Adidas

Az Adidas márkát szinte senkinek sem kell bemutatnunk, a világ egyik legnagyobb, legrégebbi múltra visszatekintő német sportszergyártó vállalat évi 850.000.000 legyártott termékkel.

2014 óta kiváló partneri kapcsolataink révén rendkívül széles modellpalettát kínálunk Adidas, Adidas Neo és Adidas Originals gyermekcipőkből, egészen a tipegőtől a felnőtt méretekig.

Az Adidas laboratóriumai tökéletesre fejlesztették a termékek formáját, dizájnját, kialakítását, felhasznált anyagokat. Garantáltan környezetbarát, vegyszermentes kialakításúak, viselésük kényelmes a gyermekeknek. 

Az Adidas gyermekcipői rendkívül strapabíró kialakításának köszönhetően méltán vált népszerűvé az anyukák körében. Könnyen feladhatók, tisztíthatók, és igazán jól bírják azt a kiképzést, melyek fellépnek az oviban, iskolában, játszótéren, utcai használat során. Az Adidas rengeteg különböző modern technológiát felvonultat a gyerekcipőiben. Bármilyen kérdés esetén szakképzett eladóink készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítsék az igényeknek legmegfelelőbb Adidas gyerekcipő megtalálását.

Superfit

 
A Superfit gyermekcipők a megkérdezett osztrák, svájci és német gyermek és ortopéd orvosok 98,2 %-ától a legjobb minősítést kapta. A Superfit gyermekcipők Egészségpénztárar elszámolhatók!
A Superfit gyermekcipőket a grazi gyermekortopédiai, klinikai mozgásfejlődési laboratóriumában is tesztelték, így a tökéletes anatómiai formák a gyermeklábak természetes fejlődését segítik, 17-43-as méretig.
Az osztrák márka rendkívül megbízható, minőségi gyerekcipőket gyárt. A Superfit téli kollekció minden esetben GORE-TEXⓇ membránnal ellátott, vízálló kivitel.
A Superfit gyermekcipők gyártása során a legmodernebb technológiák, kutatások, a felhasznált kiváló minőségű alapanyagok, a legszigorúbb károsanyag ellenőrzés igazolják az osztrák Legero cipőgyár jelmondatát:
 
„Kis lábakért vállalt nagy felelősség”

Richter-Siesta

A Richter egy igazi nemzetközi márka Ausztriából, amely Európa és a világ összes jelentősebb piacán megtalálható. Magyarországon a jól ismert Siesta márkával történt együttműködés során egy minden igényt kielégítő és a magyar gyermeklábaknak leginkább megfelelő kollekciót fejlesztett a cég, melyet évről évre megújít az aktuális trendeknek megfelelően.
 
Egy azonban állandó: a kiváló alapanyagok használata, az esztétikus külső, a többféle izlésvilágnak megfelelő dizájn. Ez teszi a Richter márkát oly népszerüvé.  A Richter már 17-es mérettől kínál lábbelit a legkisebbeknek, de kollekciójában a kamaszodó gyermekek kényes izlésének is meg tud felelni divatos modelljeivel. Minden Richter cipő közös ismertető jele a kiváló minőség, legyen akár szandál, bakancs, vagy egy csinos lányka csizma.

Primigi

A Primigi gyerekcipők a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készülnek, figyelembe véve a gyermekek életkorát és növekedését, elkísérve őket életük minden pillanatában: az első lépéseknél, az iskolában, sportolásnál, és az ünnepi alkalmak során.

Az olasz stílus és a válogatott alapanyagok teszik a PRIMIGI lábbeliket egyedivé és komfortossá. Ultra könnyű, rugalmas, légáteresztő és puha anyagok eleget tesznek minden igénynek.

A Primigi téli kollekció minden esetben vízálló, GORE-TEXⓇ membránnal készül.

A PRIMIGI 40 éve a legnépszerűbb gyerekcipőmárka Olaszországban. A Primigi gyerekcipők Egészségpénztárra is elszámolhatók!

Primigi rendszer: garantált kényelem, maximális minőség és megbízhatóság.

 

 

Superbrands díjas márka, 2015, 2016, 2017-es években is!

 

 

 

Geox

GEOX egy családi márka, amely egyedülálló lábbeliket és felsőruházatot kínál gyermekeknek, hölgyeknek és férfiaknak egyaránt.

GEOX által az olasz kreativitás egy új oldaláról mutatkozik be: a kutatás-fejlesztés révén a termékek ötvözik a magas szintű technológiát és a hagyományosan elismert olasz design-t.

Eredeti lélegző cipő, lélegző ruházat. Ez egy vízálló és lélegző cipő, illetve ruha gyártásával foglalkozó olasz márka.

A Geox lyukacsos gumitalpat készített, és a talpba egy speciális, mikroporózusos szerkezetű membránt illesztett, amely felszívja és eltávolítja az izzadságot, ugyanakkor nem engedi át a vízet.A membrán mikropórusai ugyanis kisebbek a vízcseppeknél, így azok nem tudnak áthatolni rajtuk, viszont nagyobbak a vízgőz molekuláknál. Ennek a szabadalomnak köszönhetően a nedvesség fokozatos távozása a cipő belsejében helyreállítja a láb egészségéhez szükséges ideális mikroklímát, a láb télen meleg és száraz nyáron pedig hűvös és száraz marad.

A Geox gyerekcipők technológiájáról részletesebben a következő linkre kattintva lehet olvasni: Klikk

Ponte20

A Ponte20 egy megfizethető, minőségi márka, azoknak a gyermekeknek lett kifejlesztve akik lába a megszokottnál picit több törődést igényel. A Ponte20 gyerekcipők úgynevezett szupinációs cipők, azaz a gyermeklábak befelé dőlését korrigálja illetve segít a megelőzésben aztáltal, hogy megfelelő helyen támasztja a bokacsontot. Ezekkel a gyerekcipőkkel megelőzhető és kezelhető az X-láb, lábboltozat süllyedés, gerincferdülés, térdszalagok feszülése. 

A mai kor technológiai fejlettsége eljutott arra a szintre, hogy ezeken a cipőkön az 5mm-es döntés már nem észrevehető, így a Ponte20 gyermekcipők kinézete sem régies, "gyógycipő" hatású.

A Ponte20 cipők is természetesen a legjobb minőségű bőrből készülnek kívül és belül egyaránt, megfelelő tartást biztosítanak a gyermekláb számára miközben kényelmes viseletet biztosítanak a kicsiknek.

Mivel a Ponte20 cipők rendelkeznek OGYÉI igazolással, így egészségpénztárra elszámolhatók!

Dr. Dobos József Ortopéd és Sportszakorvos véleménye a Ponte20 gyerekcipőkről:

OGYÉI Igazolás: 

DD Step

A DD Step 2008 óta van jelen a magyar piacon és elmúlt években hatalmas népszerűségre tett szert. Miért? Megfizethető árú magas minőségű gyerekcipőket gyártanak. Minden évszakban új kollekciót készítenek így hatalmas választékból válogathattok a webáruházunkban. 

  • A cipők szerepe a lábak kényelmében, egészségben nagyon fontos. Éppen ezért a DD Step gyerekcipőket a legmagasabb minőségű, természetes alapanyagokból készítik, melyek kiváló viselési érzetet, és puhaságot biztosítanak. Az első osztályú marhabőrből gondosan kerül kiválogatásra a megfelelő vastagságú rész, melyből a gyártási folyamat végén a legtökéletesebb gyermek lábbelit tudják elkészíteni.
  • A D.D.Step gyerekcipő talpak természetes gumiból készülnek, a nagy tisztaságú gumi felhasználása biztosítja a tartósságot. A fizikai behatásoknak ellenálló talp adja a cipők hosszú használhatóságát, ennek ellenére a cipők könnyűek, nem terhelik feleslegesen a gyermekek lábát, ugyanakkor rugalmasságukból adódóan természetes mozgást tesznek lehetővé.
  • A D.D. Step gyerekcipőknél formázott merevítő használata biztosítja a legjobb tartást és a hosszan tartó megerősítést a cipő kérgénél. A formázott PVC kéreg, a bélés és a felsőrész között helyezkedik el, így az közvetlenül nem érintkezik a gyermek lábával, viszont megfelelő szögben támasztja meg a sarokcsontot. 
  • A D.D. Step cipők lábujjvédő kialakítása elősegíti a lábujjak kényelmes elhelyezkedését, megfelelő növekedését, és nem utolsó sorban, fokozott tartósságot ad. Az orr rész kellő magassága biztosítja a gyermek lábának szabad mozgását.
  • A D.D. Step cipők talpbetétje természetes bőrből készül, kivehető kialakításban. A 25-36 közötti méretek talpbetétje cserélhető akár Ponte20 szupinációs talpbetétre. A baba cipők talpbetétje (19-24 méretig) némileg rögzítve van egy vékony, ragacsos csíkkal, ám szükség esetén kivehető, és ellenőrizhető (célszerű 3-4 hetente ellenőrizni!), hogy a cipő még jó-e a viselőjének. Ehhez segítség a talpbetét elejére felfestett csíkozás. Ha a láb már a SMALL vonalat elérte, vásárolj nagyobb méretet! A 2018-as őszi kollekciótól a 19-24 közötti D.D. Step cipők talpbetétje már kivehető!
  • A DD Step kifejezetten ügyel a környezetvédelemre, nem használnak veszélyes vegyszereket a cipők gyártása során sőt a cipőt is 100%-ban újrahasznosított papír dobozba csomagolják.

A talp és a felsőrész összeillesztése egy új technológiával készül (3D varrás technológia): A talp rá van varrva a felsőrészre, ami egy plusz ragasztó réteggel meg van erősítve. Eredmény: rendkívüli hajlékonyság, elképesztő tartósság!

DD Step tudásanyag: 

 

CSÚSZÁSMENTES TALP

A lábbelik talpa természetes gumiból készül. A nagy tisztaságú gumi felhasználása biztosítja a tartósságot. A cipők orránál megerősített lábujj védelemmel kialakított talp a fizikai behatásoknak ellenálló, nem csúszik. A cipők könnyűek, ugyanakkor rugalmasságukból adódóan hajlékonyak, természetes mozgást tesznek lehetővé.

 

3D VARRÁSTECHNOLÓGIA

Új 3D gyártástechnológia a maximális kényelem érdekében.
A felsőrész talphoz történő varrásával minimálisra csökkentjük a cipők összeállításához szükséges ragasztó mennyiségét. Az eredmény tartósabb cipő, kevesebb vegyszerrel.

 

HAJLÉKONYSÁG

Cipőink kényelmesek, hajlékonyak, az orr, illetve a sarok résznél megerősített védelemmel készülnek, jól tartják a lábat. Anatómiailag helyes kialakításukból adódóan természetes mozgást tesznek lehetővé.

 

VALÓDI BŐR FELSŐRÉSZ ÉS BŐR BÉLÉS

A cipők szerepe a lábak kényelmében, egészségben nagyon fontos. Éppen ezért termékeinket csak a legmagasabb minőségű, természetes bőrből készítjük, melyek kiváló viselési érzetet, és puhaságot biztosítanak. Az első osztályú marhabőrből gondosan kerül kiválogatásra a megfelelő vastagságú, melyből  a gyártási folyamat végén a legtökéletesebb gyermek lábbelit tudjuk elkészíteni. Arra törekszünk, hogy a gyermek bőrével érintkező részek csak természetes anyagból készüljenek. Éppen ezért a belső bélés, és a talpbetét borítása is bőrből készül.

 

VALÓDI BŐR FELSŐRÉSZ

Cipőink alkotórészei magas minőségi szintnek megfelelő alapanyagokból készülnek. Termékeink eredeti, minőségi valódi bőrből készültek, melyek kiváló viselési érzetet és puhaságot biztosítanak.

 

REZGÉSCSILLAPÍTÓ TALPBETÉT

A rezgéscsillapító kényelmi talpbetét csökkenti a gyereklábak terhelését. A talpbetét harántemelővel és a sarokrésznél rezgéscsillapító réteggel van ellátva, csökkentve a járás, futás, ugrálás közben keletkező ütődések, rezgések érzékeny gyermeklábakra gyakorolt hatását.

 

KIVEHETŐ TALPBETÉT

Cipőinket magas minőségi szintnek megfelelő alapanyagokból gyártjuk. Arra törekszünk, hogy a gyermek bőrével érintkező részek csak természetes anyagból készüljenek. A talpbetét borítása bőrből készül, magasabb komfortérzetet biztosítva ezzel az érzékeny gyermeklábak számára és ezáltal is javítva a lábbeli légáteresztő tulajdonságát. A cipőben lévő talpbetét kivehető, cserélhető, így könnyű tisztítani, szárítani.

 
 

MELEG BÉLÉS

A lábbeli szőrmebéléssel van ellátva, így télen a hideg időben is melegen tartja a gyermek lábát.

 

THERMO BÉLÉS

A lábbeli thermo béléssel van ellátva, így akár -25C–os hőmérsékletben is védi a lábat a téli hideg időben.

 

 SZUPINÁLT

Kifelé döntött sarkú cipő. A lábbeli belső talpának kifelé döntése annak érdekében, hogy a gyermek sarkának és lábszárcsontjának tengelye optimális helyzetbe kerüljön, így megakadályozva az X láb kialakulását és a gyermek járás közbeni lábfájását, ezzel megelőzhető a hosszanti lábboltozat süllyedése, a gerincferdülés, a térdszalagok feszülése és sérülése. A technológiai fejlesztése észrevétlenné teszi a szupinált cipőt a "normál" cipőtől, mivel az 5mm szupinálást a talp belsejében helyezzük el.

 
 

AQUA-TEX

A lábbeli olyan speciális béléssel van ellátva, ami nem engedi át a vizet, nedvességet.

 

VÍZLEPERGETŐ

Speciális bevonattal kezelt lábbelik, melyek a "LÓTUSZ" effektusnak köszönhetően segítik tisztán tartani a cipő felületét.

 

 ERGONOMIKUS TALPBETÉT BŐRREL BORÍTVA

Ergonomikus talpbetét puha bőrrel borítva, mely biztosítja a láb természetes hatású érintkezését a cipővel.

DD Step cipőinket az alábbi linkre kattintva találhatjátok meg: DD Step

Kívánságlista

Nincs termék a kívánságlistán.