Szamos kölyök

Rendkívül jó minőségű, kiváló alapanyagokból a legmodernebb technológiával készült magyar gyerekcipők több, mint 20 év tapasztalattal. 
 
A Szamos kölyök minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik, az egészségpénztáraknál elszámolható, mivel orvostechnikai eszköznek minősül. Ez az összes supinált jelzéssel ellátott Szamos gyerekcipőre igaz.
 
A Szamos cipővel bizonyos, hogy gyermekének a egy kiváló minőségű és kényelmű gyermekcipőt választja, egyben hozzájárul gyermeke lábának egészséges fejlődéséhez!
 
Pár mondatban a supinált Szamos gyermekcipőkről:
 
Supinált cipők segítenek korrigálni a befelé dőlő bokát. Ezek a termékek olyan speciális belső formával és konstrukcióval kialakított lábbelik, amelyek megfelelő, akkreditált vizsgálólaboratórium által vizsgált és rendszeresen ellenőrzött anyagok felhasználásával készülnek, és így alkalmasak a fejlődő gyermeklábak saroktengely deformációjának korrekciós kezelésére. Mindemellett esztétikusak, és a hab talpnak köszönhetően rendkívül könnyűek, hajlékonyak, és strapabíróak!
 
 
 
 
 
Magyar termék, magyar gyártótól, magyar kereskedőtől! Minden egyes SZAMOS termék vásárlásával a magyarországi gyártást és kereskedelmet támogatja! 

Kívánságlista

Nincs termék a kívánságlistán.