Adidas

Az Adidas márkát szinte senkinek sem kell bemutatnunk, a világ egyik legnagyobb, legrégebbi múltra visszatekintő német sportszergyártó vállalat évi 850.000.000 legyártott termékkel.

2014 óta kiváló partneri kapcsolataink révén rendkívül széles modellpalettát kínálunk Adidas, Adidas Neo és Adidas Originals gyermekcipőkből, egészen a tipegőtől a felnőtt méretekig.

Az Adidas laboratóriumai tökéletesre fejlesztették a termékek formáját, dizájnját, kialakítását, felhasznált anyagokat. Garantáltan környezetbarát, vegyszermentes kialakításúak, viselésük kényelmes a gyermekeknek. 

Az Adidas gyermekcipői rendkívül strapabíró kialakításának köszönhetően méltán vált népszerűvé az anyukák körében. Könnyen feladhatók, tisztíthatók, és igazán jól bírják azt a kiképzést, melyek fellépnek az oviban, iskolában, játszótéren, utcai használat során. Az Adidas rengeteg különböző modern technológiát felvonultat a gyerekcipőiben. Bármilyen kérdés esetén szakképzett eladóink készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítsék az igényeknek legmegfelelőbb Adidas gyerekcipő megtalálását.

Kívánságlista

Nincs termék a kívánságlistán.