DD Step

A DD Step 2008 óta van jelen a magyar piacon és elmúlt években hatalmas népszerűségre tett szert. Miért? Megfizethető árú magas minőségű gyerekcipőket gyártanak. Minden évszakban új kollekciót készítenek így hatalmas választékból válogathattok a webáruházunkban. 

  • A cipők szerepe a lábak kényelmében, egészségben nagyon fontos. Éppen ezért a DD Step gyerekcipőket a legmagasabb minőségű, természetes alapanyagokból készítik, melyek kiváló viselési érzetet, és puhaságot biztosítanak. Az első osztályú marhabőrből gondosan kerül kiválogatásra a megfelelő vastagságú rész, melyből a gyártási folyamat végén a legtökéletesebb gyermek lábbelit tudják elkészíteni.
  • A D.D.Step gyerekcipő talpak természetes gumiból készülnek, a nagy tisztaságú gumi felhasználása biztosítja a tartósságot. A fizikai behatásoknak ellenálló talp adja a cipők hosszú használhatóságát, ennek ellenére a cipők könnyűek, nem terhelik feleslegesen a gyermekek lábát, ugyanakkor rugalmasságukból adódóan természetes mozgást tesznek lehetővé.
  • A D.D. Step gyerekcipőknél formázott merevítő használata biztosítja a legjobb tartást és a hosszan tartó megerősítést a cipő kérgénél. A formázott PVC kéreg, a bélés és a felsőrész között helyezkedik el, így az közvetlenül nem érintkezik a gyermek lábával, viszont megfelelő szögben támasztja meg a sarokcsontot. 
  • A D.D. Step cipők lábujjvédő kialakítása elősegíti a lábujjak kényelmes elhelyezkedését, megfelelő növekedését, és nem utolsó sorban, fokozott tartósságot ad. Az orr rész kellő magassága biztosítja a gyermek lábának szabad mozgását.
  • A D.D. Step cipők talpbetétje természetes bőrből készül, kivehető kialakításban. A 25-36 közötti méretek talpbetétje cserélhető akár Ponte20 szupinációs talpbetétre. A baba cipők talpbetétje (19-24 méretig) némileg rögzítve van egy vékony, ragacsos csíkkal, ám szükség esetén kivehető, és ellenőrizhető (célszerű 3-4 hetente ellenőrizni!), hogy a cipő még jó-e a viselőjének. Ehhez segítség a talpbetét elejére felfestett csíkozás. Ha a láb már a SMALL vonalat elérte, vásárolj nagyobb méretet! A 2018-as őszi kollekciótól a 19-24 közötti D.D. Step cipők talpbetétje már kivehető!
  • A DD Step kifejezetten ügyel a környezetvédelemre, nem használnak veszélyes vegyszereket a cipők gyártása során sőt a cipőt is 100%-ban újrahasznosított papír dobozba csomagolják.

A talp és a felsőrész összeillesztése egy új technológiával készül (3D varrás technológia): A talp rá van varrva a felsőrészre, ami egy plusz ragasztó réteggel meg van erősítve. Eredmény: rendkívüli hajlékonyság, elképesztő tartósság!

DD Step tudásanyag: 

 

CSÚSZÁSMENTES TALP

A lábbelik talpa természetes gumiból készül. A nagy tisztaságú gumi felhasználása biztosítja a tartósságot. A cipők orránál megerősített lábujj védelemmel kialakított talp a fizikai behatásoknak ellenálló, nem csúszik. A cipők könnyűek, ugyanakkor rugalmasságukból adódóan hajlékonyak, természetes mozgást tesznek lehetővé.

 

3D VARRÁSTECHNOLÓGIA

Új 3D gyártástechnológia a maximális kényelem érdekében.
A felsőrész talphoz történő varrásával minimálisra csökkentjük a cipők összeállításához szükséges ragasztó mennyiségét. Az eredmény tartósabb cipő, kevesebb vegyszerrel.

 

HAJLÉKONYSÁG

Cipőink kényelmesek, hajlékonyak, az orr, illetve a sarok résznél megerősített védelemmel készülnek, jól tartják a lábat. Anatómiailag helyes kialakításukból adódóan természetes mozgást tesznek lehetővé.

 

VALÓDI BŐR FELSŐRÉSZ ÉS BŐR BÉLÉS

A cipők szerepe a lábak kényelmében, egészségben nagyon fontos. Éppen ezért termékeinket csak a legmagasabb minőségű, természetes bőrből készítjük, melyek kiváló viselési érzetet, és puhaságot biztosítanak. Az első osztályú marhabőrből gondosan kerül kiválogatásra a megfelelő vastagságú, melyből  a gyártási folyamat végén a legtökéletesebb gyermek lábbelit tudjuk elkészíteni. Arra törekszünk, hogy a gyermek bőrével érintkező részek csak természetes anyagból készüljenek. Éppen ezért a belső bélés, és a talpbetét borítása is bőrből készül.

 

VALÓDI BŐR FELSŐRÉSZ

Cipőink alkotórészei magas minőségi szintnek megfelelő alapanyagokból készülnek. Termékeink eredeti, minőségi valódi bőrből készültek, melyek kiváló viselési érzetet és puhaságot biztosítanak.

 

REZGÉSCSILLAPÍTÓ TALPBETÉT

A rezgéscsillapító kényelmi talpbetét csökkenti a gyereklábak terhelését. A talpbetét harántemelővel és a sarokrésznél rezgéscsillapító réteggel van ellátva, csökkentve a járás, futás, ugrálás közben keletkező ütődések, rezgések érzékeny gyermeklábakra gyakorolt hatását.

 

KIVEHETŐ TALPBETÉT

Cipőinket magas minőségi szintnek megfelelő alapanyagokból gyártjuk. Arra törekszünk, hogy a gyermek bőrével érintkező részek csak természetes anyagból készüljenek. A talpbetét borítása bőrből készül, magasabb komfortérzetet biztosítva ezzel az érzékeny gyermeklábak számára és ezáltal is javítva a lábbeli légáteresztő tulajdonságát. A cipőben lévő talpbetét kivehető, cserélhető, így könnyű tisztítani, szárítani.

 
 

MELEG BÉLÉS

A lábbeli szőrmebéléssel van ellátva, így télen a hideg időben is melegen tartja a gyermek lábát.

 

THERMO BÉLÉS

A lábbeli thermo béléssel van ellátva, így akár -25C–os hőmérsékletben is védi a lábat a téli hideg időben.

 

 SZUPINÁLT

Kifelé döntött sarkú cipő. A lábbeli belső talpának kifelé döntése annak érdekében, hogy a gyermek sarkának és lábszárcsontjának tengelye optimális helyzetbe kerüljön, így megakadályozva az X láb kialakulását és a gyermek járás közbeni lábfájását, ezzel megelőzhető a hosszanti lábboltozat süllyedése, a gerincferdülés, a térdszalagok feszülése és sérülése. A technológiai fejlesztése észrevétlenné teszi a szupinált cipőt a "normál" cipőtől, mivel az 5mm szupinálást a talp belsejében helyezzük el.

 
 

AQUA-TEX

A lábbeli olyan speciális béléssel van ellátva, ami nem engedi át a vizet, nedvességet.

 

VÍZLEPERGETŐ

Speciális bevonattal kezelt lábbelik, melyek a "LÓTUSZ" effektusnak köszönhetően segítik tisztán tartani a cipő felületét.

 

 ERGONOMIKUS TALPBETÉT BŐRREL BORÍTVA

Ergonomikus talpbetét puha bőrrel borítva, mely biztosítja a láb természetes hatású érintkezését a cipővel.

DD Step cipőinket az alábbi linkre kattintva találhatjátok meg: DD Step

Kívánságlista

Nincs termék a kívánságlistán.