Hogyan cseréljek?

Amennyiben a termék méretét nem sikerült eltalálni, vagy más típust választanál lehetőséged van cserére, amennyiben a csere igényed az átvételt követő 14 napon belül jelzed felénk.

Csere esetén kétféle megoldást kínálunk:

  • Hagyományos módon, tetszőleges céggel visszapostázod a cipőt a címünkre, mi pedig postafordultával elküldjük a csere terméket. A csere csomag kiszállítását 795 Ft áron vállaljuk.
  • Speciális csere szolgáltatásunkat választod. Ebben az esetben a visszaszállítást mi szervezzük (neked csak el kell menni egy Postára, átadni a csomagot az általunk e-mailben megküldött feladóvevénnyel együtt). 1 munkanap alatt visszakapjuk a csomagod majd postafordultával küldjük a cserébe kért csomagot. Ennek az egésznek a díja 1495 Ft, mely a visszaszállítást és az újbóli kiszállítást is magában foglalja.

Fontos tudni: webáruházunkban rendelt termékeket üzleteinkben nem tudjuk kicserélni, üzletünk készletéből nincs lehetőség webes rendelést cseréltetni. A cserét le tudjuk bonyolítani az üzletünkben is, de ahhoz előzetes cserekérelem leadása szükséges, és üzletünkbe előre összekészítjük a cserébe megrendelt terméket. Más, az üzletben választott termékre nincs lehetőség cserélni.

Milyen esetben van lehetőséged csere szolgáltatásunk igénybevételéhez?

– ha a rendelésed kézhezvételét követő 14 napon belül jelzed csere igényed
– ha a visszaküldendő termék ép, eredeti állapotú, eredeti csomagolásban, címkével rendelkezik

Mit kell tennem, amennyiben cserét szeretnék kérni?

Jelezd felénk a csere igényed a honlapunkon található csere igény bejelentő lapon ide kattintva: Termékcsere kérelem.

Várd meg a visszaigazolásunkat, mely minden információt és teendőt tartalmazni fog.

Fontos: a cserébe megrendelt termék azon az áron kerül kiszámlázásra, ami a cserekérelem elküldésekor érvényes, webáruházunkban feltüntetett ár.

Ha a hagyományos cserét választottad:

Kérjük csomagold vissza a terméket a dobozába lehetőség szerint a címkét a terméken hagyva, számlával együtt. Kérjük gondosan csomagold be a cipő dobozát is (pl. csomagoló papírral, fóliával vagy egy plusz külső dobozba rakva), hogy a cipő  doboza is épségben érkezzen vissza hozzánk. (A termék dobozát ne használd csomagolásnak! Ne kerüljön rá matrica vagy írás tollal! Küldd vissza nekünk a 9021 Győr, Baross G. u. 8. – Táncsics Gyerekcipő címre. Nagyon fontos! Portósan vagy utánvéttel semmiképpen se postázd, az ilyen csomagokat sajnos nem tudjuk átvenni! Amennyiben a csere kérelemtől számított 14 napon belül sem küldöd vissza a terméket, utána nem áll módunkban cserélni.

Ha van a kért termék, visszajelzünk, és előkészítjük neked. Ha visszaérkezett hozzánk a cipő, indítjuk is az általad választott új cipőcskét. A csere csomag kiszállítási díja 795 Ft, ezt majd az átvételkor kell fizetned.

Ha a speciális csere szolgáltatásunkat választottad:

Kérjük csomagold vissza a terméket a dobozába lehetőség szerint a címkét a terméken hagyva, számlával együtt. Kérjük gondosan csomagold be a cipő dobozát is (pl. csomagoló papírral, fóliával vagy egy plusz külső dobozba rakva), hogy a cipő  doboza is épségben érkezzen vissza hozzánk. (A termék dobozát ne használd csomagolásnak! Ne kerüljön rá matrica vagy írás tollal!

Várd meg a visszaigazoló e-mailünket, melyben küldeni fogunk egy címiratot .PDF formátumban. Ezen minden utasítás rajta lesz, ki kell nyomtatnod, a címirattal és a csomaggal el kell menni egy tetszőleges Postára ahol át kell adni mindkettőt a posta dolgozójának. Fizetned ekkor nem kell, a Posta intézkedik a visszaküldésről, 1 munkanapon belül megkapjuk a csomagot.

(Ha nincs nyomtatód, ez sem gond, csak egy kódot kell megadni a posta dolgozójának és ők az alapján ki tudják nyomtatni!)

Ha visszaérkezett hozzánk a csomag, indítjuk is az általad választott új cipőcskét. A speciális csere szolgáltatás díja 1495 Ft, ezt majd az átvételkor kell fizetned. (ez az oda-vissza szállítást is fedezi!)

A fentebb részletezett Csere szolgáltatások csak belföldi szállítási címen vehetők igénybe.