Hogyan rendeljek? – A rendelés menete

A rendelés leadásához regisztráció nem szükséges de érdemes regisztrálni, hiszen úgy különböző funkciók használhatók mint pl. a kedvencek lista vagy az eddigi rendeléseim. A regisztrációhoz a www.tancsicscipo.hu oldalon jobb felül található “Bejelentkezés” gombra kell kattintani, vagy még egyszerűbb módon, a pénztárnál ki kell tölteni az adatokat, és az “Fiók létrehozása” opciót ki kell pipálni.

A rendelés leadásához a megrendelni kívánt termékeket helyezd a kosárba. A pénztár gombra kattintva a pénztárhoz kerülsz. Itt választhatsz a neked megfelelő szállítási és fizetési eljárások közül. Nézd át a lehetőségeket, a kettő összefügg egymással, a rendszer mindig kiszámolja neked a pontos szállítási díjakat.

Célszerű a pénztárban még egyszer leellenőrizni a számlázási és szállítási adatokat, hogy a számlát megfelelő névvel ki tudjuk állítani, a rendelésed pedig pontosan tudjuk szállítani. Ha egészségpénztárra szeretnéd elszámolni az arra alkalmas terméket, jelezd a Rendelés jegyzetek rovatban, illetve add meg az elszámoláshoz szükséges egészségpénztári adatokat.

Ha mindent kiválasztottál és az adatok is stimmelnek, el kell fogadni a vásárlási feltételeket majd a megrendelés gombra kell kattintani. Már kész is van a rendelés, elküldted nekünk.

A rendelésről azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mail üzenetet. Ha 2 percen belül nem kapod meg, kérjük nézd meg a levélszemét – spam – mappában is. Freemailes és Citromailes címekkel gyakran előfordul, hogy nem érkezik meg vagy levélszemét mappában landol.

Ha valamilyen oknál fogva nem érkezett meg a rendelés visszaigazoló email, vagy bármilyen hibát találsz keresd fel ügyfélszolgálatunkat:[email protected]

Kérjük, hogy csak abban az esetben adj fel rendelést, ha azt valóban át szeretnéd venni! Nagyon sok munkát, időt és energiát fektetünk abba, hogy a megrendelésedet megfelelő színvonalon szolgálhassuk ki. Ha rendelésedet feladod, de nem veszed át, azzal ezt a munkát teszed értelmetlenné, ezért alaposan fontold meg mielőtt rendelsz.
Előfordulhat a legjobb szándék mellett is, hogy valami közbejön és mégsem tudod megvásárolni amit szerettél volna. Ez esetben kérjük, hogy tisztelj meg bennünket azzal, hogy mielőbb jelzed felénk e-mail-ben: [email protected]