SZANDÁLOK, VÁLTÓCIPŐK AKCIÓS ÁRON. AKÁR -50%   Ne maradj le!

AZ ISKOLAKEZDÉSI AKCIÓ VÉGET ÉRT!

segítünk felkészülni az új tanévre!

Az iskolában/óvodában szükséges váltócipőt – legyen az szandál, szandálcipő vagy szobacipő – iskolakezdési akciónk keretein belül most kedvezményes áron rendelhetitek meg webáruházunkból. Emellett leáraztuk a sportcipőket is, hogy a tornazsákba is kerülhessen megfelelő lábbeli.

A kedvezményes időszak 2019.08.15. 12:00-ig tart. Az extra akció már véget ért, de rengeteg termékünk továbbra is 10-20-30% kedvezménnyel vásárolható meg!

Az akciós termékkategóriák

Miért érdemes minőségi benti cipőt venni?

Erre egyszerű a válasz: mert a legjobbat akarjuk gyermekünknek és a nap nagy részét bent töltik a kicsik. Egy átlagos napon az utcai cipő jellemzően 1-2 órát van a gyermekeink lábán, míg ennek az időnek a sokszorosát töltik el odabent.

Otthon – ha nem hideg a padló – érdemes hagyni, hogy a kicsik zokniban/mezítláb játszanak, de az intézményekben a legtöbb esetben kötelező a váltócipő viselete.
Minden vászoncipőnk természetes anyagból készül, így kényelmes viseletet biztosítanak. Szandáljaink a minőségi anyagokon túl megfelelően tartják a bokát, mely segíthet megelőzni a lábproblémák kialakulását.

Nálunk biztosra mehetsz, megoldást kínálunk a benti cipő problémára! Népszerű, kiváló gyerekcipő márkákat kínálunk széles választékban. Siess, a készlet fogy, ne maradj le! Új szandál készlet legkorábban 2020 márciusában érkezik!

Az akciónk részletei

Az akció 2019.08.15-én délben véget ér. Azután az árak visszaállnak az eredeti állapotukra.

Milyen termékekre érvényes?

Az akció kifejezetten a szandálokra, benti cipőkre, sportcipőkre vonatkozik. Az akció keretén belül 10-50% kedvezményt biztosítunk ezekre a termékekre. Az akció a promóciós időszak végéig vagy a készlet erejéig érvényes.

Hol érvényes az akció?

Kizárólag a Táncsics Cipő webáruházban (www.tancsicscipo.hu). Offline, üzleteinkben nem tartjuk ezt a promóciót.

Mi lesz a termékek árával az akció után?

A promóciós időszak után visszaállnak a “régi” árakra. Ha a promóciós időszak után cseréltetni szeretnél olyan terméket, amit a promóció ideje alatt vettél, megteheted, de az esetleges árkülönbözetet ki kell fizetni. Csere esetén a cserekérelem leadásának időpontjában érvényes áron tudjuk a megrendelésed szállítani.

Kövess minket instagramon