Nyári kiárusítás

Nyári kiárusítás Promóció leírása.

 

Weboldalunk hamarosan, heteken belül egy új, modernebb külsőt kap. Segíts nekünk, hogy minél kevesebb terméket kelljen feltöltenünk az új webshopra. :)

 

Hogyan tudsz segíteni ebben úgy, hogy neked is jó legyen? Rendelj gyerekcipőt, gyerekruhát a Táncsics Cipőnél. Miért jó ez neked? Azért, mert rengeteg gyerekcipőt 10-20-30%, akár 50-60% kedvezménnyel vásárolhatsz meg a promóciós időszak alatt. SŐT! Az akciós áron felül ingyenes szállítást biztosítunk a PostaPont szállítási mód választása esetén értéktől függetlenül. Ha van törzsvásárlói kártyád, még azt is használhatod, mely további 3% kedvezményt ér...!

 

Az akció feltételei:

- Az akciós árak és az ingyenes PostaPont szállítás 2019.07.14. 20:00 -ig érvényesek.

- Az ingyenes PostaPont szállítás utánvétes fizetési módra nem vonatkozik. Az ingyenes PostaPont szállítás előre átutalásos vagy bankkártyás fizetési mód esetén vehető igénybe.

- 2019.07.14. 20:00 -kor az árkedvezmények megszűnnek. Ez után rendelés a kedvezményes áron már nem adható le. Az akció időtartama alatt megrendelt termékek esetleges méretcseréjekor a cserekérelem leadásának pillanatában érvényes árak érvényesek. A promóciós időszak árai tehát utólag, csere esetén sem érvényesíthetők!

Kívánságlista

Nincs termék a kívánságlistán.