A Táncsics Cipőről

Kedves Látogatónk!

Nagy Örömmel köszöntelek a Táncsics-Cipő honlapján. 

Táncsics Renátó vagyok, néhány mondatban elmesélem Neked a történetünket.

Családi vállalkozásunk 1990-ben indult Győrben, kezdetekben női és férfi cipőkkel, gyakorlatilag egy kis garázs üzletben a győri Marcalváros lakótelepen egy panelház aljában. Az évek során úgy láttuk, mind egyre nagyobb és nagyobb igény mutatkozott a gyerekcipőkre, hiszen ebben az időszakban csak egyetlen egy gyerekcipő üzlet volt a városban.
A szüleim úgy gondolták, váltanunk kell: bezártuk a jól bejáratott lakótelepi üzletünket és belevágtunk a gyerekcipők értékesítésébe. Kibéreltünk egy pici, 20m2-es pince üzlethelyiséget a belvárosban és megnyitottuk első gyerekcipő boltunkat. Először az akkor új márkaként piacra kerülő Asso cipőket forgalmaztuk, később azonban egy önálló márkát, a saját tervezésű Táncsics gyerekcipőt indítottuk útjára. Az üzleteinken kívül a 2000-es években folyamatosan jelen voltunk a minden tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő Syma Kedvezményes Cipő és Ruhavásáron Budapesten, hogy minél több vásárlóhoz eljuthassanak a termékeink.

Folyamatosan figyeltünk a vásárlói visszajelzésekre, hogy minél jobb és jobb gyermekcipőket kínálhassunk Nektek. Ennek eredményeképp mára már sokan keresik a cipőinket, hiszen a vásárlóink tudják, hogy csak kényelmes, a gyerekek számára egészséges és strapabíró gyerekcipőket lehet nálunk vásárolni.

A vállalkozás szépen fejlődött, de hiányzott valami plusz. 2006-ban, 16 évesen elindítottam az internetes üzletünket, az igazi sikertörténet innen kezdődik. 2006-ban még az internetes kereskedelem is gyerekcipőben járt, szinte senki nem árult ekkor gyerekcipőket, így sikerült megtalálnunk a piaci rést. Hatalmas volt az öröm, amikor már az első nap megérkezett az első webes megrendelés. A weboldalunk folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően nagy ismertségre tett szert, számos elismerést kapott és rengeteg elégedett vásárlót szolgált ki az évek során. Jelenleg már 40.000-nél is több regisztrált vásárlóval büszkélkedhet az oldalunk és ez a szám napról napra csak növekszik.

A webáruháznak köszönhetően gyorsan nőtt az ismertségünk Győrben és az országban is. Hogy biztosítsuk a cég fejlődését, 2008-ban egyéni vállalkozásunk Kft-vé alakult. Vállalkozásunk családi tulajdonban van, a tulajdonrész 100%-a magyar kezekben van, csapatunknak köszönhetően több magyar család megélhetését biztosítjuk. A Szamos Kölyök cipőmárka minél szélesebb körben történő értékesítésével próbáljuk támogatni a magyar munkahelyek megőrzését és újak létesítését.

A kezdeti sikereknek köszönhetően folyamatosan bővítettük cégünk gyerekcipő kínálatát. Napjainkban – a hazai piacon – minden jelentős, minőségi cipőmárka megtalálható a kínálatunkban, hogy mindenki a pénztárcájának és igényeinek megfelelő cipőt találhasson gyermekének. 

2011-ben először indultunk az Ország Boltja népszerűségi versenyen, melyen 3. helyet értünk el a baba-mama kategóriában. 2012-ben második nekifutásra ismét 3. helyet zsebeltünk be a versenyen.

2013-ban elindítottuk a nemzetközi értékesítést és szállítást a webáruházon keresztül, hogy még szélesebb körben elterjedhessenek termékeink. A világ 220 országába szállítunk partnerünk, a DPD segítségével. Ebben az évben beválasztottak minket Magyarország 30 legjobb internetes kereskedője közé az Év Internetes Kereskedője versenyen. Bővítettük üzleteink számát, a Tihanyi Árpád úton megnyitottuk új üzletünket.

2014-ben elindítottuk az új weboldalunkat rengeteg újdonsággal, szebb és kezelhetőbb felülettel. Oldalunk jelenleg is folyamatos fejlesztés alatt áll, hogy minél jobb, gyorsabb, szebb webáruházat tudjatok használni Ti, akik fontosak vagytok nekünk. Igyekszünk minden igényre figyelni, a weboldalt úgy alakítottuk ki, hogy számítógépen, tableten, mobilkészüléken egyaránt könnyen kezelhető legyen. Az új weboldalnak köszönhetően 2014-ben ismét beválasztottak minket a 30 legjobb internetes kereskedő közé az Év Internetes Kereskedője versenyen.

Cégünk értékesítései folyamatosan növekednek, 2015 -ben végleg kinőttük a pici pinceüzletünket, amit mindenki csak "lemenős cipőbolt"-ként ismert a városunkban. Átköltöztünk Győr fő bevásárlóutcájára, megnyitottuk fő üzletünket, cégünk "zászlóshajóját" a 9021 Győr, Baross G. u. 8. címen, immár 100 négyzetméteren. Az exkluzív üzletünknek köszönhetően több prémium márka kizárólagos forgalmazását is elnyertük Győrben. Ha az exkluzív, legjobb gyermekcipőket keresed, nálunk már megvásárolhatod: Geox, Primigi, Superfit cipőket is kínálunk széles választékban. A megfelelő cipőcske megtalálásában profi, hozzáértő eladóink segítenek.

A megnövekedett eladótérnek köszönhetően bővítettük a profilunkat, így már kiegészítőket, gyerekruhákat, harisnyákat, zoknikat is vásárolhattok nálunk.

2017-ben elindítottuk a bankkártyás fizetést weboldalunkon a Barion segítségével. A rendelésed most már otthon, a fotelben ülve kényelmesen és biztonságosan kifizetheted Barion egyenleggel vagy bankkártyával.

TÁNCSICS GYEREKCIPŐ! Gyerekcipők óriási kínálatban!

Vásárolj online a www.tancsicscipo.hu weboldalon, vagy látogass el hozzánk a 9021 Győr, Baross G. u. 8. vagy 9023 Győr, Tihanyi Á. u. 76. fsz. címeken található üzleteink egyikébe!

 

Kívánságlista

Nincs termék a kívánságlistán.