Kedves Látogatónk!

Nagy Örömmel köszöntelek a Táncsics-Cipő Kft. honlapján.

Táncsics Renátó vagyok, néhány mondatban elmesélem Neked a történetünket.

A kezdetek

Családi vállalkozásunk 1990-ben indult Győrben, kezdetekben női és férfi cipőkkel, gyakorlatilag egy kis garázs üzletben az egyik győri lakótelepen egy panelház aljában. Az évek során úgy láttuk, mind egyre nagyobb és nagyobb igény mutatkozott a gyerekcipőkre, hiszen ebben az időszakban csak egyetlen egy gyerekcipő üzlet volt a városban.
A szüleim úgy gondolták, váltanunk kell: bezártuk a jól bejáratott lakótelepi üzletünket és belevágtunka gyerekcipők értékesítésébe. Kibéreltünk egy pici, 20m2-es pince üzlethelyiséget a belvárosban és megnyitottuk első gyerekcipő boltunkat.

Folyamatosan figyeltünk a vásárlói visszajelzésekre, hogy minél jobb és jobb gyermekcipőket kínálhassunk Nektek. Ennek eredményeképp mára már sokan keresik a cipőinket, hiszen a vásárlóink tudják, hogy csak kényelmes, a gyerekek számára egészséges gyerekcipőket lehet nálunk vásárolni.

A webáruház

A vállalkozás szépen fejlődött, de hiányzott valami plusz. 2006-ban, 16 évesen elindítottam az internetes üzletünket, az igazi sikertörténet innen kezdődik. 2006-ban még az internetes kereskedelem is gyerekcipőben járt, szinte senki nem árult ekkor gyerekcipőket, így sikerült megtalálnunk a piaci rést. Hatalmas volt az öröm, amikor már az első nap megérkezett az első webes megrendelés. A weboldalunk folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően (a jelenlegi változat már az 5. generáció) nagy ismertségre tett szert, számos elismerést kapott és rengeteg elégedett vásárlót szolgált ki az évek során. Jelenleg már 60.000-nél is több regisztrált vásárlóval büszkélkedhet az oldalunk és ez a szám napról napra csak növekszik.

Munkatársainkkal mindent elkövetünk annak érdekében, hogy csak minőségi gyerekcipőkhöz juss hozzá, mindezt akár másnapra, az otthonodba szállítva!

Táncsics Gyerekcipő! Gyerekcipők óriási kínálatban!

Vásárolj online a www.tancsicscipo.hu weboldalon, vagy látogass el hozzánk a 9021 Győr, Baross G. u. 8. vagy 9023 Győr, Tihanyi Á. u. 76. fsz. címeken található üzleteink egyikébe – minél gyakrabban 🙂 !

Táncsics Renátó

Mi érted dolgozunk!

Táncsics Renátó

TÁNCSICS RENÁTÓ
A MINDENES

2006-ban én alapítottam a webáruházunkat. Igyekszem a legjobb felhasználói élményt, a legjobb minőségű termékeket, a legnagyobb kínálatot és a legjobb kiszolgálást biztosítani Nektek.

TÁNCSICSNÉ LILIK ANDREA
MARKETING/KÖZÖSSÉGI MEGJELENÉS/HR

Én irányítom a marketing és hirdetési kampányokat, kezelem a Facebook és Instagram oldalunkat. A cég HR ügyeit is én intézem és az ügyfélszolgálati munkába is sokszor besegítek és persze a háttérből támogatom a férjemet 🙂 .

FEHÉRVÁRI ORSOLYA
WEBÁRUHÁZ KEZELŐ, ÉRTÉKESÍTŐ

Én kezelem a webáruházas rendeléseket, számlákat készítek és én küldöm el a csomagod. Ha személyesen jöttök hozzánk, segítek megtalálni a legjobb cipőket a gyermeked lábára.

LUTOR MELINDA
ÜZLETVEZETŐ ÉS A CIPŐK, GYEREKLÁBAK SZAKÉRTŐJE

Szinte az összes webáruházas csomag az én kezeim között megy át, 99% eséllyel én csomagoltam be a rendelésed. Ha telefonon segítséget kérsz, akkor is nagy eséllyel velem fogsz beszélni. Az üzletben pedig segítek nektek megtalálni a legjobb cipőcskéket.

Elismerések

Ország Boltja 2012 – III. hely

Év Internetes kereskedője 2013 – Top 20

Év Internetes kereskedője 2014 – Top 20

Év Internetes kereskedője 2019 – Top 20