Gyerekcipő márkáink

Szamos kölyök

Rendkívül jó minőségű, kiváló alapanyagokból a legmodernebb technológiával készült magyar gyerekcipők több, mint 20 év tapasztalattal.  A Szamos kölyök minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik, az egészségpénztáraknál elszámolható, mivel orvostechnikai eszköznek minősül. Ez az összes supinált jelzéssel ellátott Szamos gyerekcipőre igaz. A Szamos cipővel bizonyos, hogy gyermekének a egy kiváló minőségű és kényelmű gyermekcipőt választja, egyben hozzájárul gyermeke lábának egészséges fejlődéséhez! Pár mondatban a supinált Szamos gyermekcipőkről: Supinált cipők segítenek korrigálni a befelé dőlő bokát. Ezek a termékek olyan speciális belső formával és konstrukcióval kialakított lábbelik, amelyek megfelelő, akkreditált vizsgálólaboratórium által vizsgált és rendszeresen ellenőrzött anyagok felhasználásával készülnek, és így alkalmasak a fejlődő gyermeklábak saroktengely deformációjának korrekciós kezelésére. Mindemellett esztétikusak, és a hab talpnak köszönhetően rendkívül könnyűek, hajlékonyak, és strapabíróak!  

   Magyar termék, magyar gyártótól, magyar kereskedőtől! Minden egyes SZAMOS termék vásárlásával a magyarországi gyártást és kereskedelmet támogatja! 

Adidas

Az Adidas márkát szinte senkinek sem kell bemutatnunk, a világ egyik legnagyobb, legrégebbi múltra visszatekintő német sportszergyártó vállalat évi 850.000.000 legyártott termékkel.

2014 óta kiváló partneri kapcsolataink révén rendkívül széles modellpalettát kínálunk Adidas, Adidas Neo és Adidas Originals gyermekcipőkből, egészen a tipegőtől a felnőtt méretekig.

Az Adidas laboratóriumai tökéletesre fejlesztették a termékek formáját, dizájnját, kialakítását, felhasznált anyagokat. Garantáltan környezetbarát, vegyszermentes kialakításúak, viselésük kényelmes a gyermekeknek. 

Az Adidas gyermekcipői rendkívül strapabíró kialakításának köszönhetően méltán vált népszerűvé az anyukák körében. Könnyen feladhatók, tisztíthatók, és igazán jól bírják azt a kiképzést, melyek fellépnek az oviban, iskolában, játszótéren, utcai használat során. Az Adidas rengeteg különböző modern technológiát felvonultat a gyerekcipőiben. Bármilyen kérdés esetén szakképzett eladóink készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítsék az igényeknek legmegfelelőbb Adidas gyerekcipő megtalálását.

Superfit

 A Superfit gyermekcipők a megkérdezett osztrák, svájci és német gyermek és ortopéd orvosok 98,2 %-ától a legjobb minősítést kapta. A Superfit gyermekcipők Egészségpénztárar elszámolhatók!A Superfit gyermekcipőket a grazi gyermekortopédiai, klinikai mozgásfejlődési laboratóriumában is tesztelték, így a tökéletes anatómiai formák a gyermeklábak természetes fejlődését segítik, 17-43-as méretig.Az osztrák márka rendkívül megbízható, minőségi gyerekcipőket gyárt. A Superfit téli kollekció minden esetben GORE-TEXⓇ membránnal ellátott, vízálló kivitel.A Superfit gyermekcipők gyártása során a legmodernebb technológiák, kutatások, a felhasznált kiváló minőségű alapanyagok, a legszigorúbb károsanyag ellenőrzés igazolják az osztrák Legero cipőgyár jelmondatát: „Kis lábakért vállalt nagy felelősség”

Richter-Siesta

A Richter egy igazi nemzetközi márka Ausztriából, amely Európa és a világ összes jelentősebb piacán megtalálható. Magyarországon a jól ismert Siesta márkával történt együttműködés során egy minden igényt kielégítő és a magyar gyermeklábaknak leginkább megfelelő kollekciót fejlesztett a cég, melyet évről évre megújít az aktuális trendeknek megfelelően. Egy azonban állandó: a kiváló alapanyagok használata, az esztétikus külső, a többféle izlésvilágnak megfelelő dizájn. Ez teszi a Richter márkát oly népszerüvé.  A Richter már 17-es mérettől kínál lábbelit a legkisebbeknek, de kollekciójában a kamaszodó gyermekek kényes izlésének is meg tud felelni divatos modelljeivel. Minden Richter cipő közös ismertető jele a kiváló minőség, legyen akár szandál, bakancs, vagy egy csinos lányka csizma.

Primigi

A Primigi gyerekcipők a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készülnek, figyelembe véve a gyermekek életkorát és növekedését, elkísérve őket életük minden pillanatában: az első lépéseknél, az iskolában, sportolásnál, és az ünnepi alkalmak során.

Az olasz stílus és a válogatott alapanyagok teszik a PRIMIGI lábbeliket egyedivé és komfortossá. Ultra könnyű, rugalmas, légáteresztő és puha anyagok eleget tesznek minden igénynek.

A Primigi téli kollekció minden esetben vízálló, GORE-TEXⓇ membránnal készül.

A PRIMIGI 40 éve a legnépszerűbb gyerekcipőmárka Olaszországban. A Primigi gyerekcipők Egészségpénztárra is elszámolhatók!

Primigi rendszer: garantált kényelem, maximális minőség és megbízhatóság.

Superbrands díjas márka, 2015, 2016, 2017-es években is!

Geox

GEOX egy családi márka, amely egyedülálló lábbeliket és felsőruházatot kínál gyermekeknek, hölgyeknek és férfiaknak egyaránt.

GEOX által az olasz kreativitás egy új oldaláról mutatkozik be: a kutatás-fejlesztés révén a termékek ötvözik a magas szintű technológiát és a hagyományosan elismert olasz design-t.

Eredeti lélegző cipő, lélegző ruházat. Ez egy vízálló és lélegző cipő, illetve ruha gyártásával foglalkozó olasz márka.

A Geox lyukacsos gumitalpat készített, és a talpba egy speciális, mikroporózusos szerkezetű membránt illesztett, amely felszívja és eltávolítja az izzadságot, ugyanakkor nem engedi át a vízet.A membrán mikropórusai ugyanis kisebbek a vízcseppeknél, így azok nem tudnak áthatolni rajtuk, viszont nagyobbak a vízgőz molekuláknál. Ennek a szabadalomnak köszönhetően a nedvesség fokozatos távozása a cipő belsejében helyreállítja a láb egészségéhez szükséges ideális mikroklímát, a láb télen meleg és száraz nyáron pedig hűvös és száraz marad.

A Geox gyerekcipők technológiájáról részletesebben a következő linkre kattintva lehet olvasni: Klikk

Ponte20

A Ponte20 egy megfizethető, minőségi márka, azoknak a gyermekeknek lett kifejlesztve akik lába a megszokottnál picit több törődést igényel. A Ponte20 gyerekcipők úgynevezett szupinációs cipők, azaz a gyermeklábak befelé dőlését korrigálja illetve segít a megelőzésben aztáltal, hogy megfelelő helyen támasztja a bokacsontot. Ezekkel a gyerekcipőkkel megelőzhető és kezelhető az X-láb, lábboltozat süllyedés, gerincferdülés, térdszalagok feszülése. 

A mai kor technológiai fejlettsége eljutott arra a szintre, hogy ezeken a cipőkön az 5mm-es döntés már nem észrevehető, így a Ponte20 gyermekcipők kinézete sem régies, “gyógycipő” hatású.

A Ponte20 cipők is természetesen a legjobb minőségű bőrből készülnek kívül és belül egyaránt, megfelelő tartást biztosítanak a gyermekláb számára miközben kényelmes viseletet biztosítanak a kicsiknek.

Mivel a Ponte20 cipők rendelkeznek OGYÉI igazolással, így egészségpénztárra elszámolhatók!

Dr. Dobos József Ortopéd és Sportszakorvos véleménye a Ponte20 gyerekcipőkről:

OGYÉI Igazolás: